MEDEDELINGEN OMTRENT CORONA VIRUS

Normaal gesproken ontvang je je bestelling binnen 2-5 werkdagen. Vanwege het Corona virus zijn er bij diverse leveranciers andere levervoorwaarden van toepassing. Dit zorgt ervoor dat bepaalde artikelen niet op tijd geleverd kunnen worden. Houd rekening met een vertraging van je bestelling. Het aantal dagen is niet exact in te schatten, onze excuses hiervoor.

Bestel je op maat gemaakte artikelen? Ook dan kun je rekening houden met langere leveringstijden. Deze worden gemaakt in onze jacht- en scheepstuigerij, waarbij ook de bezetting deze maand minimaal is. Dit om de risico’s van verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de gezondheidsrisico’s van zowel onze klanten als onze medewerkers.

Onze winkel aan de Kooijweg 30 in Stavoren is gesloten. Bestellingen plaatsen kan via de webshop, telefonisch of per e-mail.

We streven ernaar om producten zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Wil je persoonlijk contact over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op via info@jachttuigerij.nl of bel naar 0514 – 681210.

Team Jachttuigerij.nl

Hits : 162