Profurl Nederland

Op zoek naar een dealer Profurl Nederland? Bekijk het aanbod watersport artikelen van het merk Profurl op Jachttuigerij.nl

-10%
 1.304,00 3.794,40
-10%
 628,00 11.660,00
-10%
 1.353,60 6.442,67
-10%
 1.153,80 3.103,00

Het merk Profurl

Profurl ontwikkelt al vanaf 1980 rolreefsystemen. In zijn eerste jaar ontwikkelde Profurl zijn eerste genua-rolsysteem en werd al snel de standaard en de wereldleider op dit gebied. Een rolreefsysteem van dit merk kennen we allemaal. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk wereldleider is op het gebied van rolfoksystemen. Sinds de oprichting zijn er 100.000 rolreefsystemen verkocht. Met een speciaal ontwerp bureau blijft het werk zich continu innoveren en ontwikkelen. Wereldwijd zijn er meer dan zestig distributeurs, waaronder Jachttuigerij.nl (Onderdeel van Jacht- en scheepstuigerij M. de Groot).

Profurl assortiment

Profurl C-systeem

De C-systemen zijn beschikbaar als Profurl C290, C320, C350, C420 en C430. Deze systemen zijn allemaal geschikt voor cruising. Op de productpagina kun je goed zien welk type geschikt is voor jouw schip. Hierbij let je op de lengte van je schip, de lengte- en de diameter van je voorstag. Omdat het een cruising Profurl is, zijn de profielen rond, zilverkleurig geanodiseerd en voorzien van een 5mm zeilgroef. De C-systemen biedt robuustheid en veiligheid, geschikt voor boten van 5 tot 26 meter.

Profurl R-systeem

De Profurl R-systemen zijn beschikbaar in de versies R250, R350, R420, R430 en R480. Deze systemen zijn geschikt als racing rolfoksysteem. Deze racing systemen zijn speciaal voor wedstrijdzeilers en zijn geschikt voor boten van 6 tot 20 meter.

SpiNEX

Dankzij de Profurl SpiNEX, de Profurl top-down furler voor asymmetrische spinnaker, wordt reven veiliger en gemakkelijker. Het inrollen en uitrollen van het voorzeil kan gemakkelijk vanuit de kuip. De NEX is gemaakt voor elke zeiler, professional of amateur. De lagers zorgen ervoor dat het zeil zich niet terugrolt en gaat klemmen. Daarnaast beschermen de lagers het zeil tegen de wrijving van het touw. De SpiNEX rolreefsystemen omvatten vier modellen voor zeilboten van 5 tot 18 meter met een maximaal zeiloppervlak van 250m2.

NEX

De Nex is een Flying Sail Furler, oftewel een vliegend Profurl rolreefsysteem. Het vliegend zeilen hijsen verbetert de bootprestaties enorm. Met zo’n flying furler kun je niet met het zeil gereefd zeilen. Het NEX systeem maakt het mogelijk om veilig en eenvoudig handelingen uit te voeren. De NEX rolfoksystemen zijn verkrijgbaar met spoel of drum. De NEX is verkrijgbaar in de modellen NEX 0.9, NEX 1.5, NEX 2.5, NEX 5.0, NEX 8.0 en de NEX 12.0. De voordelen van dit systeem:

  • Bedieningsgemak en verbeterde veiligheid
  • Geoptimaliseerd voorlijk en geoptimaliseerde dimensions
  • Gewichtsbesparing
  • Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen
  • Breed scala van terminals om het systeem te bevestigen (snapsluiting, oog, valblok …)
  • Eenvoudige opslag van de zeilen
  • Onderhoudsvrij
  • Rollijn wordt geblokkeerd tijdens het inzetten van het zeil en voorkomt zo ongelukken
  • 3 jaar wereldwijde beperkte garantie

Profurl dealer Nederland

Wij van Jachttuigerij.nl zijn trotse dealer van Profurl Nederland. Met een team van technische tuigers werken we dag in dag uit met de producten van Profurl. We adviseren je graag bij de keuze voor het juiste beslag voor jouw toepassing. Heb je een vraag over deze producten? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag.

IK HEB EEN VRAAG! Hits : 7