Sneekweek 2019

3 t/m 8 augustus 2019: Sneekweek 2019. Ook deze editie staan wij van Jachttuigerij.nl weer voor je klaar op het starteiland met ons Rigging Service Center. Zien we je daar?

Rigging Service Center

Tijdens een zeilevenement de backup van een tuiger? Een ervaren zeiler die u bijstaat met materialen en gereedschappen in de gevallen waar nodig. Wij zijn er bij. Bijvoorbeeld tijdens de Sneekweek zijn we op het starteiland aanwezig als Rigging Service Center. We helpen je graag met diverse tuigage werkzaamheden. Als er iets kapot is gegaan door de harde wind of door andere omstandigheden, staat ons team van ervaren tuigers voor je klaar om je boot weer vaarklaar te maken voor de volgende wedstrijd. Je kunt er weer vol tegen aan!

Online producten bestellen

Als deelnemer van de Sneekweek kun je gerust van te voren al aangeven of je iets nodig hebt. We kunnen eventueel speciaal producten voor je bestellen en deze afleveren op het starteiland. Stuur ons hiervoor gerust even een berichtje.

Ben je benieuwd naar het assortiment? Een deel ervan staat online. Met de merken als Optiparts, Harken, Gleistein, Marlow en meer hebben we alle producten in huis passend bij jouw type boot.

Je kunt ook een deel gemakkelijk de webshop bestellen.

Starteiland

Op het starteiland staan we vanaf 09.00 uur voor je klaar tot in de namiddag. Voor al je tuigage werkzaamheden, splitswerkzaamheden, onderhoud of reparaties. Je kunt bij ons gemakkelijk betalen met de pin of contant. De meeste reparaties worden a-la-minute voor je gedaan. Hierdoor kun jij je weer in alle rust je voorbereiden op de volgende wedstrijd.

BEKIJK ALLE OPTIPARTS PRODUCTEN

IK HEB EEN VRAAG! Hits : 104