Vacature Allround Technisch Medewerker

Vacature Allround Technisch Medewerker

Wie zijn wij?

Sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal veel energie uithalen en veel energie in steken. Op onze locatie in Stavoren beschikken wij zelf over de juiste machines en apparatuur, waardoor onze vakmensen zélf op maat gemaakte producten kunnen vervaardigen. We zijn een informeel en hecht team en we zijn op zoek naar iemand die past bij deze ‘nuchtere cultuur’.

Wat ga jij doen?

Jij bent onze allround technische dienst. Je gaat werken bij ons in de werkplaats in Stavoren. Ben je bekend met lassen, draaien, walsen en persen? Dat is zeker een pré. Hier zul jij je namelijk vaak mee bezig houden binnen ons bedrijf. Jij bent de technische spil die diverse klanten kan helpen met specifieke onderdelen. Zo maak jij de meest uiteenlopende producten voor zeilschepen, apparaten en machines. Daarnaast voer je reparatiewerkzaamheden uit. De functie is zowel full- als parttime mogelijk.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over algemene technische kennis en hebt een opleiding afgerond in een technische richting op het MBO. In het algemeen heb je affectie met zeilen en/of de watersportindustrie. Je werkt altijd gestructureerd en nauwkeurig. Je vindt service verlenen belangrijk en je hecht waarde aan kwaliteit. Je kunt met jouw talent en gedrevenheid veel waarde toevoegen binnen onze organisatie. Daarnaast ben je een teamspeler maar kun je ook goed zelfstandig werken. In verband met de reistijd ben je bij voorkeur woonachtig in Zuidwest Friesland.

Wat kun jij terug verwachten?

Een baan waarbij je uitgedaagd wordt in diverse projecten voor de meest uiteenlopende klanten. Je komt in een gezellig, informeel team. Elke werkweek sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel. Je werktijden zijn van 8-17 uur. Je hebt hierbij een uur pauze tussen de middag, en je krijgt ruim de tijd om ’s ochtends en middags een kop koffie te drinken met je collega’s. Aanstelling tot vast behoort tot de mogelijkheden. Je ontvangt een marktconform salaris.

Meer informatie of solliciteren? Stuur een e-mailbericht naar info@mdegroot.com of bel 0514-681210.

 

 

 

 

Hits : 510