Vacature Technisch Tuiger

Vacature Technisch Tuiger – Friesland 

Wie zijn wij?

Sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal veel energie uithalen en veel energie in steken. Op onze locatie in Stavoren beschikken wij zelf over de juiste machines en apparatuur, waardoor onze vakmensen zélf op maat gemaakte producten kunnen vervaardigen. We zijn een informeel en hecht team en we zijn op zoek naar iemand die past bij deze ‘nuchtere cultuur’.

Wat ga jij doen?

Als Technisch tuiger bestaan je werkzaamheden uit het inspecteren, produceren en onderhouden van tuigage van de meest uiteenlopende type zeilboten en -schepen. Je houdt je onder andere bezig met inspecties en inmeten, het vervaardigen van staand- en lopend want (touw splitsen, staaldraden vervaardigen), het op- en aftuigen van zeiljachten en diverse reparatiewerk. Het ene moment ben je met de servicebus reparaties aan het uitvoeren op een jachthaven, het andere moment ben je werkzaam in de tuigerij in Stavoren. Ook op kantoor werk je rapporten uit, maak je offertes en onderhoud je contact met je eigen klanten.

Dit doe je natuurlijk niet alleen, je wordt opgeleid door je collega’s die jou met veel plezier alle ins en outs van het vak zullen leren.

boot tuigage

Wat vragen wij van jou?

Je bent bij voorkeur een zeiler en hebt kennis van het reilen en zeilen aan boord. In het algemeen heb je affectie met varen en watersport. Je beschikt over een (V)MBO technische opleiding, werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je vindt service verlenen belangrijk en je hecht waarde aan kwaliteit. Daarnaast ben je een teamspeler maar kun je ook goed zelfstandig werken. In verband met het werkgebied en reistijd ben je bij voorkeur woonachtig in Zuidwest Friesland. Heb je geen last van hoogtevrees en ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Wat kun jij terug verwachten?

Een baan waarbij je uitgedaagd wordt in diverse projecten voor de meest uiteenlopende klanten. Je komt in een gezellig, informeel team. Elke werkweek sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel. Je werktijden zijn van 8-17 uur. Je hebt hierbij een uur pauze tussen de middag, en je krijgt ruim de tijd om ’s ochtends en middags een kop koffie te drinken met je collega’s. Aanstelling tot vast behoort tot de mogelijkheden. Je ontvangt een marktconform salaris.

Meer informatie of solliciteren? Stuur een e-mailbericht naar info@mdegroot.com of bel 0514-681210.

 

 

 

 

Hits : 267