Vacature Weekendhulp/Vakantiekracht

Vacature Weekendhulp/Vakantiekracht

Wie zijn wij?

Sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal veel energie uithalen en veel energie in steken. Op onze locatie in Stavoren beschikken wij zelf over de juiste machines en apparatuur, waardoor onze vakmensen zélf op maat gemaakte producten kunnen vervaardigen. We zijn een informeel en hecht team en we zijn op zoek naar iemand die past bij deze ‘nuchtere cultuur’.

Wat ga jij doen?

Lijkt het je leuk om te leren splitsen, werken met touwwerk? Wil je klanten in de winkel helpen? Of wil je leren werken met staaldraad? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Je kunt aan de slag als weekendhulp en/of vakantiekracht bij M. de Groot. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je wordt opgeleid door je collega’s die jou met veel plezier alle ins en outs van het vak zullen leren. Lijkt het jou leuk om schepen te voorzien van brandstoffen en smeermiddelen op het bunkerschip? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

omwikkelen verstaging

 

 

Wat vragen wij van jou?

Je hebt bij voorkeur affiniteit met zeilen/varen of wilt hierover leren.In verband met het werkgebied en reistijd ben je bij voorkeur woonachtig in Zuidwest Friesland. Je bent beschikbaar op zaterdagen en in de vakanties. Je bent minimaal 15 jaar. Je bent bezig met een MBO opleiding in de techniek, watersport of in een soortgelijke richting. Werktijden in overleg.

Lijkt dit je leuk?

Meer informatie of solliciteren? Stuur een e-mailbericht naar info@mdegroot.com of bel 0514-681210.

 

 

 

 

Hits : 499