Vervang uw tuigage op tijd

Wanneer is uw verstaging aan vervanging toe?

Dit is van meerdere factoren afhankelijk zoals o.a. gebruik, vaargebied en trim.

Eens in de 12-15 jaar is uw verstaging aan vervanging toe. Dit is een ongeschreven verzekeringstechnische richtlijn.

Op het oog ziet de verstaging er vaak nog prima uit. Let echter eens kritisch op de schroefdraad van de wantspanners. Zijn die onbeschadigd en gangbaar?

Een veel voorkomend probleem is een “open gedraaide voorstag”. Door een eens meegedraaide genuaval kan dit probleem zijn ontstaan. Controleer daarom het voorstag bovenin bij de terminal.

Bij twijfel kunnen wij u adviseren en/of de tuigage-inspectie voor je uitvoeren.

Sinds 1904

Werken met passie en enthousiasme voor het vak, al sinds 1904.

Al sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal gek op zijn, waar we enorm veel energie uithalen en bovenal veel energie in steken. Samen gaan we voor het beste resultaat! Onze tuigers geven je graag een advies.

Service op locatie

Wij zijn gevestigd aan het IJsselmeer in Stavoren, Friesland. U kunt ons vinden aan de Kooijweg, nummer 30. Ook rijden we met onze servicebussen naar diverse locaties in het noorden van het land.

Onze servicebussen zijn uitgerust met alle nodige machines en gereedschappen. Indien gewenst kunnen wij uw mast en verstaging voor u (de)monteren. U kunt uw oude verstaging opsturen, zodat wij dit exact kunnen namaken in onze werkplaats. Onze tuiger kan ook op locatie komen om uw verstaging te vervangen.

 
 

Offerte aanvragen

Voor een vrijblijvende offertevult u onderstaand formulier in. Wij streven er naar om binnen een paar werkdagen te reageren.