Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven € 85,-

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven €85,-

 Verzending 6,95 & Gratis boven €85,-

Verstaging vervangen

Is jouw verstaging aan vervanging toe? Dit is van meerdere factoren afhankelijk zoals o.a. gebruik, vaargebied en trim. Iedere tuigage is uniek

Eens in de zoveel tijd is je verstaging aan vervanging toe. Een hiervoor ongeschreven verzekeringstechnische richtlijn is rond de 12-15 jaar. Controleer daarom het voorstag bovenin bij de terminal. Dit is van meerdere factoren afhankelijk zoals o.a. gebruik, vaargebied en trim. Iedere tuigage is uniek. Met verstaging vervangen kunnen wij je helpen.
 

Je hebt vast zelf je verstaging eens gecontroleerd. Op het oog ziet het er vaak nog prima uit. Let eens kritisch op de schroefdraad van de wantspanners, is die onbeschadigd en gangbaar? Een veel voorkomend probleem is een “open gedraaide voorstag”. Door een eens meegedraaide genuaval kan dit probleem ontstaan. Controleer daarom het voorstag bovenin bij de terminal. Bij twijfel kunnen wij je adviseren en/of de tuigage-inspectie voor je uitvoeren. De uiteindelijk verstaging vervangen kunnen we uiteraard verzorgen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

 

Gespecialiseerde tuigers

Al sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal gek op zijn, waar we enorm veel energie uithalen en bovenal veel energie in steken. Samen gaan we voor het beste resultaat! Onze tuigers geven je graag een advies. Stel al je vragen daarom ook gerust.

ACTIEVOORWAARDEN

Werken met passie en enthousiasme voor het vak, al sinds 1904.

 

Tijd om aan de slag te gaan

 

Het seizoen is alweer zo goed als voorbij. Hoog tijd om aan de slag te gaan. Je jacht alvast klaarmaken voor het komende seizoen, zodat je er weer fris tegenaan kan na de winter. We helpen je graag een handje.

Voorwaarden

 • (de)monteren in overleg.
 • Levering en levertijd in overleg.
 • Werkzaamheden worden gedaan door ervaren tuigers van M. de Groot, die dag in dag uit met het vak bezig zijn. Kwaliteit gegarandeerd.
 • Je kunt je oude verstaging opsturen, zodat wij dit exact kunnen namaken in onze werkplaats. Onze tuiger kan ook op locatie komen om je verstaging te vervangen. Samen kunnen we kijken welke mogelijkheid passend is voor jouw aanvraag.
 • We maken alleen gebruik van de beste merken. 

Jachttuigerij.nl is gevestigd aan het IJsselmeer in Stavoren, Friesland. Je kunt ons vinden aan de Kooijweg, nummer 30. Ook rijden we met onze servicebussen naar diverse locaties in het noorden van het land. Onze servicebussen zijn uitgerust met alle nodige machines en gereedschappen.

 

Offerte aanvragen?

Wil jij een offerte voor verstaging aanvragen? Vul dan onderstaande formulier in. Ook voor andere vragen kun je gerust dit formulier invullen. We helpen je graag verder.

   

  Shop

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Jachttuigerij.nl is onderdeel van M. de Groot Jacht- en Scheepstuigerij sinds 1904. 

  Veilig en gemakkelijk betalen met iDeal.

  Hits : 0