Lijnenadvies

Lijnenadvies

Voor iedere type zeiler, type boot en soort lijn geven we je het juiste lijnenadvies. Maar wat voor lijnen heb je nu eigenlijk nodig voor jouw boot, schip of jacht? Dat hangt af van heel veel verschillende factoren. Want zeil je graag wedstrijden  of ga je liever voor je rust het water op? En wat voor type boot, schip of jacht heb je? En heb je nieuwe schoten, trimlijnen of vallen nodig? 

Met een team ervaren tuigers, werken we dag in dag uit met lijnen, al jarenlang. Ons bedrijf bestaat inmiddels 120 jaar. Door deze jarenlange ervaring helpen we je graag bij de keuze van het juiste touwwerk, kortom het juiste lijnadvies. Hieronder vind je onze online tool voor het juiste advies. En wist je dat het aanbrengen van een touwkous, een benaaide takeling of een Vlaams oog in je touwwerk voor ons geen probleem is. We doen dat graag voor je. Je kunt dat aangeven in je bestelling. 

Kom je er niet uit? Een belletje of een mailtje is altijd welkom. We geven je graag een passend en gedegen advies op maat.

Lijnenadvies stap 1:
Wat voor zeiler ben jij of wat voor type boot heb jij?

Klik op de afbeeldingen hieronder op het type zeiler dat jij bent of het type boot wat je hebt. 

DIRECT ADVIES VAN EEN TUIGER

 

 

Ervaren splitsers en tuigers

Met een team ervaren tuigers, werken we dag in dag uit met lijnen, al jarenlang. Ons bedrijf bestaat inmiddels 120 jaar. Door deze jarenlange ervaring helpen we je graag bij de keuze van het juiste touwwerk, kortom het juiste lijnadvies. Hierboven vind je onze online tool voor het juiste advies.

En wist je dat het aanbrengen van een touwkous, een benaaide takeling of een Vlaams oog in je touwwerk voor ons geen probleem is. We doen dat graag voor je. Je kunt dat eenvoudig aangeven in je bestelling. 

ONS TOUWWERK
Splitsen van een lijn