Boot Onderdelen

Op Jachttuigerij.nl vind je diverse boot onderdelen. Alles wat je nodig hebt voor de boot kun je gemakkelijk online bestellen.

Boot onderdelen voor je tuigage

Op onze locatie in Stavoren zijn we al sinds 1904 werkzaam in de watersport. Wat begon met een zeilmakerij, is uitgegroeid tot een grote jacht- en scheepstuigerij. We willen onze klanten graag adviseren op het gebied van tuigage met onze jarenlange ervaring. Ook online bedienen we onze klanten. Hierbij zijn de lijntjes kort, je wordt snel geholpen en je krijgt een gedegen en eerlijk advies. We werken met de beste merken. Kwaliteit staat bij ons voorop. Denk hierbij aan merken als Harken, Selden, Profurl, Spinlock, Lewmar, Gleistein Ropes, Ronstan en Blue Wave. Bekijk gerust eens onze categorieën. Variërend van staand- en lopend want, tot reparatie en onderhoud.

Staand want

Onze technische tuigers vervaardigen o.a. staand want. Er zijn diverse constructies mogelijk zowel in staaldraad als in Dyneema. De 1×19 en de 7×7 in de normale uitvoering, maar ook in de dyform uitvoering is bij ons verkrijgbaar. Alle eindstukken zoals spanners en terminals worden bij ons in de tuigerij aan de staaldraden geperst. Een splits in staaldraad is uiteraard ook mogelijk. Je kunt je verstaging gemakkelijk langs brengen en laten namaken. Ook is het mogelijk dat wij met moderne meetapparatuur maten innemen, waarna een speciaal ontwikkeld programma deze gegevens invoert. Vervolgens worden de lengtes in onze tuigerij nauwkeurig afgemeten. De verstaging kan prefab gemaakt worden, nog voordat de mast aan boord is geweest. Een splits in staaldraad is uiteraard ook mogelijk.

Lopend want

Ons lopend want assortiment is zeer uitgebreid. Met een touwzolder op onze locatie in Stavoren, kunnen we een breed assortiment touwwerk aanbieden in diverse maten en soorten. Zo hebben we diverse lijnen beschikbaar met o.a. 100% Polyster, lijnen met Dyneema kernen of 100% Dyneema touwwerk. De lijnen kunnen worden geleverd in diverse lengtes en diktes. Daarnaast kun je nog kiezen uit de volgende opties:
  • Benaaide takeling
  • Een Oogsplits aan.. (bijvoorbeeld een sluiting)
  • Kleine Oogsplits (4 cm)
  • Medium Oogsplits (8 cm)
  • Grote Oogsplits (12cm)
  • Vlaams oog
  • Geen afwerking gewenst
Staan de boot onderdelen die jij nodig hebt er niet tussen? Laat dan gerust een berichtje achter of bel ons. We helpen je graag verder daarmee. Met een team van ervaren tuigers van onze tuigerij M. de Groot kunnen we je altijd adviseren.

GA NAAR DE SHOP!