Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven € 85,-

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven €85,-

 Verzending 6,95 & Gratis boven €85,-

Mastenwerkplaats

We maken nieuwe masten op maat, voeren optimalisaties, onderhoud en reparaties uit, daar waar nodig.

In onze tuigerij hebben we een aparte mastenwerkplaats. Ruim opgezet om goed aan de mast, giek of rondhout te kunnen werken. Met het juiste gereedschap. Immers de mast is de basis van ieder zeiljacht. We maken nieuwe masten op maat, voeren optimalisaties, onderhoud en reparaties uit, daar waar nodig. De mast kan op locatie weer op uw schip worden gezet met behulp van een mastenkraan. Onze tuigers kunnen de mast hierbij volledig voor je aftrimmen en afmonteren. Alles uiteraard in overleg met de klant.
 
 
BEKIJK OOK EENS ONS MAST TRANSPORT

 

 

Gespecialiseerde tuigers

Al sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal gek op zijn, waar we enorm veel energie uithalen en bovenal veel energie in steken. Samen gaan we voor het beste resultaat! Onze tuigers geven je graag een advies. Stel al je vragen daarom ook gerust.

WEBSITE SCHEEPSTUIGERIJ

Werken met passie en enthousiasme voor het vak, al sinds 1904.

Masten van kwaliteit

Nadat we de mast van het schip hebben gehaald door middel van de mastenkraan, wordt deze veilig in onze stellingen geplaatst in de verwarmde mastenloods. Hierna kunnen onze tuigers de werkzaamheden volgens afspraak met de klant verrichten. Onze nieuwe masten worden tevens in onze mastenhal op maat voor u gemaakt. Jachttuigerij.nl levert diverse soorten masten van een aantal vooraanstaande leveranciers. Wij gaan voor kwaliteit en service. Onze leveranciers zijn dan ook de welbekende merken die deze kwaliteit kunnen garanderen. Denk hierbij aan Selden en VMG. Naast masten, kunnen wij jouw schip ook voorzien van divers staand- en lopend want en de (de)montage hiervan. Dit kan zowel hier in de haven in Stavoren als op locatie.

Offerte aanvragen?

Wil jij een offerte voor een reparatie aan de mast, een nieuwe mast of heb je een andere vraag? Vul dan onderstaande formulier in. Wij helpen je graag verder.  Anti-spam vraag:

   

  Shop

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Jachttuigerij.nl is onderdeel van M. de Groot Jacht- en Scheepstuigerij sinds 1904. 

  Veilig en gemakkelijk betalen met iDeal.