Denk je aan Lewmar, dan denk je aan lieren

De grootste in lieren, en dat is niet voor niets. Lewmar is de meest erkende naam in op controle gerichte vaaruitrusting.

 

Het merk Lewmar

Lewmar ontwerpt, produceert en distribueert lieren, hardware, luiken, havenlichten, glas en beglazing, stuursystemen, boegschroeven, verankerings- en ankerlierproducten samen met ander scheepsapperatuur. De Lewmar fabriek is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk met sales kantoren in de US. Lewmar verkoopt via een wereldwijd netwerk, waaronder Jachttuigerij.nl.

 

Lewmar assortiment

Sinds 1946 vind Lewmar het belangrijk dat watersporters zo gemakkelijk en relaxed mogelijk tijd op het water door kunnen brengen. Lewmar ontwerpt en produceert innovatieve en betrouwbare producten van de hoogste kwaliteit. We lichten graag een deel van het Lewmar assortiment toe.

Lewmar Synchro

Lewmar Synchro Blocks zijn gemaakt voor snelheid, efficiëntie en superieur gebruik. Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van wetenschappelijk geoptimaliseerde blokgeometrie, een Free-Spin lager en zelfrichtende kop om wrijving te verminderen en de efficiëntie met maximaal 40% te verhogen ten opzichte van budgetblokken op grootschootsystemen. Elk onderdeel is perfect gesynchroniseerd met de beweging van het touw, waardoor je gemakkelijker, soepeler aansluit van dek naar zeil en minder slijtage aan je touwen hebt.

Net als deze glijlager Synchro blokken, hebben ook de high-load raceblokken profijt van de ervaring in high-tech materialen en ontwerptechnieken. Het eindresultaat is een reeks deckware waar je u tegen zegt.

Lewmar EVO Lieren

Lewmar Lieren, Lewmar Wiches of Lewmar Lier onderdelen? Als je aan lieren denkt, denk je automatisch aan Lewmar. Lewmar is de leider van de lierentechnologie en heeft wereldwijd het grootste marktaandeel.

Lewmar Lieren zijn ontworpen voor zowel de toer-zeilers als wedstrijdzeilers. Het EVO assortiment heeft een perfecte mix van een strak uiterlijk design, functionaliteit en betrouwbaarheid. De EVO Lieren zijn de welbekende self-tailing lieren van Lewmar. De EVO lier heeft de volgende kenmerken:

  • Easy servicing: geen gereedschap nodig;
  • Fast Fit stud fixings verkrijgbaar;
  • Gebruiksvriendelijk;
  • Keuze uit drie finishes;
  • Gemakkelijk om te bouwen naar; elektrisch (vanaf de 40ST).

Lewmar Ocean Lieren

Lewmar Ocean selftailing lieren zijn ontworpen voor zowel de wedstrijdschepen als de cruising schepen. Het bekende wavespring meganisme zorgt voor moeiteloos combineren van diverse lijndiameters op dezelfde lier. De Lewmar Ocean Winch is de populairste lier ooit gemaakt. De styling trekt nog steeds botenbouwers aan die op zoek zijn naar een meer klassieke look, of booteigenaren die hun bestaande lieren willen upgraden of vervangen.

  • Easy servicing: geen gereedschap nodig;
  • Bronze finish is ook mogelijk;
  • Gemakkelijk om te bouwen naar elektrisch (vanaf de 40ST).

Lewmar Valstoppers

De Lewmar valstoppers, oftewel de DC Rope Clutches staan bekend als dé valstopper die zich onder druk laat openen (zonder lier) en die door zijn unieke geometrie van domino’s de lijn ontziet, belegt en fixeert. Bekijk de DC1 en DC2 serie hier.

Lewmar Dealer Nederland

Jachttuigerij.nl is trotse dealer van Lewmar Marine Equipment in Nederland. Met een team van technische tuigers werken we dag in dag uit met de producten van Lewmar. We adviseren je graag bij de keuze voor het juiste product voor jouw toepassing. Heb je een vraag over een Lewmar product? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Contact opnemen

Bekijk ook onze andere merken