Selden Furlex

Selden Furlex, het meest gebruikte rolreefsysteem van de wereld.

Het merk Selden Furlex

Selden heeft met zijn Furlex de 4e generatie bereikt. Seldén heeft met zijn Furlex de 4e generatie bereikt. Furlex is het meest gebruikte rolreefsysteem van de wereld. Optimaal gemak en eenvoud combineert Seldén met een eerlijke prijs.

Assortiment

Furlex  104S, 204S, 304S & 404S

Zorgeloos varen? Dat kan met een Selden Furlex. Dit rolreefsysteem is een icoon. Het bewezen ontwerp gemixt met innovatie is het sleutelwoord om de iconische status te behouden. De Furlex is er in verschillende maten, namelijk 104S, 204S, 304S en 404S op aanvraag. De stagdiameter bepaald welke versie geschikt is voor jouw jacht. Vervolgens kun je de lengte van je voorstag kiezen. Dan is het van belang te kiezen tussen een basisset of een complete set. Jachten die al een oudere Furlex hebben en een nieuwe willen kiezen voor de basisset terwijl de jachten die nog geen Furlex hebben kiezen voor een complete set. De basisset is exclusief geleideblokken, furlerlijn, pre-feeder en torx bitjes en boutjes. Furlex is inclusief:Selden Furlex

  • Trommel;
  • Aluminium profiel;
  • Stag met montagecone.

Furlex 50S

De Furlex 50S is de perfecte keuze voor elke zeiler die een compact, lichtgewicht- rolreefsysteem wil. Deze Furlex deelt vele functies met de grotere leden van de wereldberoemde Furlex Family. De gepatenteerde gewichtverdeler in de valgeleidebeugel en de full length afstandbuizen voor soepele rotatie zijn hetzelfde als bij alle andere Furlex modellen. De Furlex 50S wordt geleverd als een complete set inclusief voorstag, valgeleidebeugel, stanchion block, pre-feeder en reeflijn. Gemakkelijk te installeren.

Selden Furlex Dealer

Jachttuigerij.nl is trotse dealer van Selden in Nederland. Met een team van technische tuigers werken we dag in dag uit met de producten van Selden en zijn wij een authorized Furlex dealer and installer. We adviseren je graag bij de keuze voor het juiste rolreefsysteem voor jouw toepassing. Heb je een vraag over dit rolreefsysteem of ben je benieuwd naar de rolreefsysteem prijzen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Behoefte aan meer comfort en benieningsgemak? Bekijk dan snel deze pagina over het elektrisch maken van je huidige Selden Furlex!

Contact opnemen

Bekijk ook onze andere merken