Blue Wave RVS Rigging Hardware

Blue Wave RVS Rigging Hardware, een passioneel familiebedrijf met een visie: de nummer één gekozen leverancier van Rigging Hardware te worden wereldwijd.

 

Het Merk Blue Wave

Blue Wave RVS Rigging hardware is opgericht in 1932 in Haderslev, Denemarken. Momenteel is de derde generatie al aan zet. Een echt familiebedrijf. De Blue Wave familie bestaat nu al uit 35 toegewijde en vakbekwame medewerkers, waarvan velen al meer dan 25 jaar werkzaam zijn bij Blue Wave.

Momenteel behoort Blue Wave tot de grootste fabrikant van hoogwaardige roestvrijstalen rigging hardware ter wereld. De focus van Blue Wave ligt op marine, architectuur en industrie. Blue Wave ontwikkelt zich voortdurend en blijft investeren in hightech productieapparatuur. Door te focussen op de wensen van de klant is een bekende merknaam gevestigd. De missie van Blue Wave is dan ook het creëren van betrouwbare en innovatieve oplossingen, waarbij design en veiligheid een hoge prioriteit hebben.

Assortiment Blue Wave

BlueWave verdeelt zijn producten over drie categorieën, namelijk wire, rod en rope. Ook aan de hand van deze categorieën lichten we graag het assortiment toe.

Wire

Wire, oftewel staaldraad. Een van de belangrijkste producten van het bedrijf. Daarnaast omvat het Blue Wave assortiment diverse draadverbindingen, terminals en spanners. Een aantal bekenden hiervan zijn de Welded Fork Terminals, Oog Terminals, “T” Terminals, Toggle Terminals en de Ball Terminals. Ook de diverse spanners vind je in het Blue Wave assortiment. Denk hierbij aan oog stud spanners, wantspanners, gaffel-stud spanners of gaffel-gaffel spanners. Met eigen persen en walsen kunnen de technische tuigers alle staaldraad met eindverbinding voor je maken. Neem hiervoor gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Rope

Naast eindfittingen voor staaldraad, beschikt Blue Wave ook over draadfittingen voor touwwerk. Zo is de Blue Wave Rope Eye gemaakt van aluminium of van RVS met een eye-catching design en een solide constructie. Deze is ook verkrijgbaar als een Rope Ball of als een Rope “T” in RVS.

Ook de bekende accessoires als de smart pins, splitpennen, popnagels of coquilles zijn hier verkrijgbaar.

Blue Wave Dealer

Jachttuigerij.nl is trotse dealer van Blue Wave Hardware producten in Nederland. Met een team van technische tuigers werken we dag in dag uit met de producten van Blue Wave en adviseren je graag bij de keuze voor het juiste product voor jouw toepassing. Heb je een vraag over deze producten? Stel gerust je vraag. Wij helpen je graag verder.

Contact opnemen

Bekijk ook onze andere merken