Wichard sluitingen, veiligheid  én kwaliteit

Je wilt alleen de beste sluitingen, snapshackles en RVS beslag voor jouw zeilschip. Alleen daarom al kies je voor Wichard.

Het merk Wichard

Wichard ontwikkelt en maakt al 90 jaar maritieme producten met twee duidelijke doelstellingen: veiligheid en comfort. De producten van Wichard vormen een brug tussen de eeuwenoude traditie van het smeden met de eisen van het hedendaagse topzeilen. De input van topzeilers wordt gebruikt om de innovatieve markt goed in de gaten te houden. Wichard zet de standaard in de markt met dek ogen en sluitingen met betrekking tot kwaliteit en veiligheid.

Assortiment Wichard

Wichard sluitingen

Wichard sluitingen, een van de producten waar het merk bekend om staat. Met een breed assortiment RVS sluitingen ben je bij Jachttuigerij.nl aan het juiste adres. D-sluitingen, Harp-sluitingen, snapshackles (snap sluitingen), swivels en quickrelease sluitingen. Wichard sluitingen zijn gesmeed uit hoogwaardig RVS AISI 316. Ook soft shackles behoren tot het Wichard assortiment.

Spanners

Wichard Hekstagspanners of Wichard kotterstagspanners zijn er in diverse varianten. De kotterstagspanner (Babystay adjuster) is verkrijgbaar met wieltje, met ratel of met een hendel. Dit geldt ook voor de hekstagspanner (Backstay adjuster).

Wichard zeilmessen

Naast spanners en sluitingen, kent iedere zeiler ook de Wichard zeilmessen. Beter gezegd; als zeiler kun je niet zonder een goed zeilmes. De Aquaterra en de Offshore messen zijn de meest verkochte series.

Het Offshore mes van Wichard is ontworpen voor de zeiler en veeleisende watersporter. Specifieke functies als een bijzonder snijvermogen, zichtbaarheid in het donker, lemmetblokkering, enkelhandige opening en roestvastheid worden allemaal in dit type mes geboden. Met het gekartelde lemmet kan ieder soort modern touwwerk worden doorgesneden, zoals Dyneema. De versie met harpsleutel en splitriem is onmisbaar op iedere zeilboot. Elk Offshore mes is voorzien van een verstelbaar polsbandje, waardoor het mes tijdens het gebruik niet kan worden verloren.

Daarnaast is het AquaTerra mes voorzien van een roestvaststalen lemmet, een bijzonder snijvermogen en heeft het een optimale corrosiebestendigheid. Het AquaTerra mes is verkrijgbaar in verschillende versies: vlak lemmet, gekarteld lemmet of vlak lemmet met kurkentrekker. Je kunt er niet meer zonder tijdens je sportactiviteiten.Wichard Dealer

Jachttuigerij.nl is trotse dealer van Wichard producten in Nederland. Met een team van technische tuigers werken we dag in dag uit met de producten van Wichard en adviseren je graag bij de keuze voor het juiste product voor jouw toepassing. Heb je een vraag over Wichard producten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Contact opnemen

Bekijk ook onze andere merken