Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven € 85,-

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven €85,-

 Verzending 6,95 & Gratis boven €85,-

Mast transport

Transport van masten met veel zorg en toewijding. Onze trailer is speciaal ingericht voor het vervoeren van masten.

Sinds 1904 is M. de Groot jacht- en scheepstuigerij gevestigd in Stavoren, Friesland. Hier beschikken we over een ruime werkplaats waar we elke dag werken aan tuigages van de meest uiteenlopende type schepen. Doordat de vraag naar onderhoud en reparatie van masten steeds groter werd, hebben we ons hierin verder gespecialiseerd. Zo hebben we een separate mastenhal waar we zowel nieuwe masten maken en afbouwen, maar ook het onderhoud en reparatie doen. Onlangs hebben we hiervoor de capaciteit van onze berging vergroot. Om de masten in onze werkplaats te krijgen zijn we natuurlijk afhankelijk van transport. Ook dit hebben we in eigen beheer.

MEER OVER DE WERKPLAATS

 

 

Gespecialiseerde tuigers

Al sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal gek op zijn, waar we enorm veel energie uithalen en bovenal veel energie in steken. Samen gaan we voor het beste resultaat! Onze tuigers geven je graag een advies. Stel al je vragen daarom ook gerust.

WEBSITE SCHEEPSTUIGERIJ

 Werken met passie en enthousiasme voor het vak, al sinds 1904.

Vertrouwd met masten

Sinds 1904 is M. de Groot jacht- en scheepstuigerij gevestigd in Stavoren, Friesland. Hier beschikken we over een ruime werkplaats waar we elke dag werken aan tuigages van de meest uiteenlopende type schepen. Doordat de vraag naar onderhoud en reparatie van masten steeds groter werd hebben we ons hierin verder gespecialiseerd. Zo hebben we een separate mastenhal waar we zowel nieuwe masten maken en afbouwen, maar ook het onderhoud en reparatie doen.
Onlangs hebben we hiervoor de capaciteit van onze berging vergroot. Om de masten in onze werkplaats te krijgen zijn we natuurlijk afhankelijk van transport. Ook dit hebben we in eigen beheer.

Mastenhal
In onze mastenhal werken we dagelijks aan diverse masten. De hal is ruim opgezet om goed aan de mast, giek of rondhout te kunnen werken. Met het juiste gereedschap. Immers de mast maakt het verschil tussen motor of zeilboot. We maken nieuwe masten op maat, voeren optimalisaties, onderhoud en reparaties uit, daar waar nodig. Voor ons werk is het masttransport dan ook een waardevolle toevoeging.

 

Vervoeren van masten

Het transport van masten doen wij met veel zorg en toewijding. Transport in eigen beheer geeft ons vrijheid in het halen en brengen van masten wanneer het u en/of ons uitkomt. We kunnen uw masten ophalen en bezorgen van en naar locaties in heel Nederland. In overleg is buiten de grenzen ook mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op.

Waar het vervoeren van een mast bij een groot transportbedrijf slechts een klein onderdeel is van het gehele transport, is onze trailer speciaal ingericht voor het vervoer van masten. Wij kunnen masten tot een lengte van 18 meter probleemloos meenemen. De trailer is uitgerust met speciale houders, zodat jouw mast veilig vervoert kan worden. Door de ervaring van onze tuigers, die dag in dag uit met masten werken, weten wij waar we op moeten letten bij het transport.

Offerte aanvragen?

Wil jij een offerte voor masttransport? Vul dan onderstaande formulier in. Ook voor vragen kun je gerust dit formulier invullen. Wij helpen je graag verder.

     

    Shop

    Waarmee kunnen wij je helpen?

    Jachttuigerij.nl is onderdeel van M. de Groot Jacht- en Scheepstuigerij sinds 1904. 

    Veilig en gemakkelijk betalen met iDeal.