Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven € 85,-

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven €85,-

 Verzending 6,95 & Gratis boven €85,-

Kluivernet knopen

 

Een kluivernet vakkundig met de hand geknoopt en gesplitst. Volledig op maat gemaakt. 

Een kluivernet is naast een blikvanger van jouw schip, vooral een veilige werkplek voor de bemanning. Werken in strak geknoopt net geeft een vertrouwd gevoel. Vakkundig wordt het net met de hand vervaardigd; gesplitst en geknoopt. Geheel naar wens in de juiste kleur, materiaal en afmeting. Je kunt gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. Natuurlijk kunnen we je ook helpen met het meten, als het nodig is. Nadat wij jouw gegevens hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het maken van een offerte. Neem ook alvast een kijkje op onze categorie touwwerk.

BEKIJK ONS TOUWWERK

 

 

Gespecialiseerde tuigers

Al sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal gek op zijn, waar we enorm veel energie uithalen en bovenal veel energie in steken. Samen gaan we voor het beste resultaat! Onze tuigers geven je graag een advies. Stel al je vragen daarom ook gerust.

WEBSITE SCHEEPSTUIGERIJ

 Werken met passie en enthousiasme voor het vak, al sinds 1904.

Ervaren touwspecialisten

 

Sinds 1904 is M. de Groot jacht- en scheepstuigerij gevestigd in Stavoren, Friesland. Hier beschikken we over een ruime werkplaats waar we elke dag werken aan tuigages van de meest uiteenlopende type schepen. Op onze touwzolder hebben we een ruimte ingericht voor het werken aan kluivernetten. We vervaardigen het net exact op maat. Het net wordt met de hand geknoopt en gesplitst aan de boegstagen. Deze kunt u eventueel ook vernieuwen, of we gebruiken de huidige boegstagen. 

Maten opnemen
Om een juiste prijsopgave te kunnen maken voor een kluivernet, hebben we een aantal gegevens nodig. Op dit formulier is een tekening weergegeven.  De tekening geeft een schematische weergave van een boeg van een schip (bovenaanzicht). Alle relevante afmetingen zijn met letters aangegeven. Vul dit schema volledig in. Geeft u ook aan of de boegstagen en talies aanwezig zijn of dat deze ook geleverd moeten worden. Geef ook aan van welk materiaal je het net wilt hebben. Op basis van deze informatie kunnen wij een specifieke offerte voor je maken. 

FORMULIER KLUIVERNET INMETEN

 

Offerte aanvragen?

Wil jij een offerte voor een nieuw kluivernet? Vul dan onderstaande formulier in. Ook voor vragen kun je gerust dit formulier invullen. Voeg als bijlage het formulier met de maten toe. Wij helpen je graag verder.

  Anti-spam vraag:

   

  Shop

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Jachttuigerij.nl is onderdeel van M. de Groot Jacht- en Scheepstuigerij sinds 1904. 

  Veilig en gemakkelijk betalen met iDeal.