Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven €85,-

 Verzending 6,95 & Gratis boven €85,-

Specialist in masten

We maken nieuwe masten op maat, voeren optimalisaties, onderhoud en reparaties uit, daar waar nodig.

In onze tuigerij hebben we een aparte werkplaats voor masten. Deze mastenwerkplaats is ruim opgezet om goed aan de mast, giek of rondhout te kunnen werken. Hier maken we nieuwe masten op maat, voeren we optimalisaties, onderhoud en reparaties uit.  We werken alleen met de beste merken, producten van kwaliteit en met een lange levensduur Dit gebeurt uiteraard met het juiste gereedschap. Immers de mast is de basis van ieder zeiljacht.
De mast wordt op locatie weer op je schip geplaatst met behulp van een mastenkraan. Onze tuigers kunnen de mast hierbij volledig voor je aftrimmen en afmonteren. Alles uiteraard in overleg met de klant.
 

Klik hieronder op de verschillende foto’s van de masten. Zo kom je meer te weten over de diverse masten.

Gespecialiseerde tuigers

Al sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal gek op zijn, waar we enorm veel energie uithalen en bovenal veel energie in steken. Samen gaan we voor het beste resultaat! Onze tuigers geven je graag een advies. Stel al je vragen daarom ook gerust.

WEBSITE SCHEEPSTUIGERIJ

Werken met passie en enthousiasme voor het vak, al sinds 1904.

Masten van kwaliteit

Nadat we de mast van het schip hebben gehaald door middel van de mastenkraan, wordt deze veilig in onze stellingen geplaatst in de verwarmde mastenloods. Hierna kunnen onze tuigers de werkzaamheden volgens afspraak met de klant verrichten. Onze nieuwe masten worden tevens in onze mastenhal op maat gemaakt. Jachttuigerij.nl levert diverse soorten masten van een aantal vooraanstaande leveranciers. Wij gaan voor kwaliteit en service. Onze leveranciers zijn dan ook de welbekende merken die deze kwaliteit kunnen garanderen. Denk hierbij aan Selden en VMG. Naast een goede mast, kunnen wij uw schip ook voorzien van divers staand- en lopend want en de (de)montage hiervan. Dit kan zowel hier in de haven in Stavoren als op locatie.

Offerte aanvragen?

Wil jij een offerte voor een reparatie aan de mast, een nieuwe mast of heb je een andere vraag? Vul dan onderstaande formulier in. We helpen je graag verder.

Heb je een vraag over je huidige mast? Indien er een ingegraveerd mastnummer aanwezig is, stellen wij het op prijs dat je dat ook doorgeeft. Wij kunnen hier veel technische informatie uit aflezen. Als dat nummer niet aanwezig is, wil je dan een foto toevoegen van het profiel van de mast en/of de afmetingen van het profiel (lengte x breedte van de mastdoorsnede) noteren in het vragenveld.

  Anti-spam vraag:

   

  Shop

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Jachttuigerij.nl is onderdeel van M. de Groot Jacht- en Scheepstuigerij sinds 1904. 

  Veilig en gemakkelijk betalen met iDeal.