Pfeiffer Marine staat garant voor Duitse kwaliteit

Pfeiffer-Marine kent zijn oorsprong in Duitsland, waarbij sommige werknemers al meer dan 25 jaar hard werken om het hoogwaardige “Made in Germany” te kunnen realiseren.

Het merk Pfeiffer Marine

Pfeiffer-Marine werd op 23 maart 1972 opgericht onder de naam Pfeiffer Gerätebau GmbH. Het doel van Pfeiffer Gerätebau GmbH was in die tijd o.a. de overname van het bedrijf Topfit en de voortzetting van hun productenlijn van zeewaterbestendig aluminium.

Vandaag de dag bestaat het bedrijf uit 20 werknemers die in alle bedrijfstakken werkzaam zijn. Dit team bestaat uit medewerkers waarvan sommigen al meer dan 25 jaar met veel passie voor Pfeiffer werken. De medewerkers zetten zich in om het hoogwaardige “made in Germany” te kunnen realiseren. Tot op heden heeft Pfeiffer-Marine zich gespecialiseerd in de professionele productie van zeewaterbestendige bootfittingen en de distributie van moderne scheepvaart en industriële accessoires.

Pfeiffer Marine Assortiment

Het Pfeiffer assortiment omvat diverse marine hardware en scheepvaart accessoires. Een aantal van deze producten lichten we hier graag toe.

Pfeiffer Marine Dekbeslag

Het dekbeslag omvat diverse producten zoals kikkers, rails, eindstukken, genuasledes en verstelbare stoppers. De zilver geanodiseerde genuarail is een bekende. De genuaslede is er in diverse uitvoeringen, namelijk met sluiting, scharnier, schijf, brede schijf of met een schijf en glijlager. Naast de schootsystemen zijn er diverse kikkers verkrijgbaar. Deze kikkers variëren van kunststof tot aluminium. Voor de genuarails zijn er verstelbare aluminium kikkers verkrijgbaar.

Spinnakerbomen

Naast het dekbeslag, staat Pfeiffer-Marine bekend om zijn spinnakerbomen en bijbehorende beslag. De spinnakerbomen zijn telescopisch, van geanodiseerd aluminium. Wil je deze graag bestellen? Stuur ons dan gerust even een berichtje. In verband met lang transport staan deze producten (nog) niet in de webshop.

Pfeiffer Marine Dealer

Jachttuigerij.nl is trotse dealer van Pfeiffer Marine in Nederland.  We helpen je natuurlijk graag om je de beste zeilervaringen te bieden. Heb je een vraag over Pfeiffer-Marine of wil je weten of een product geschikt is voor jouw zeilboot? Stel je vraag gerust, we helpen graag. Ook voor andere vragen kun je contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Bekijk ook onze andere merken