Harken

Als je kiest voor hoogwaardige kwaliteit, dan denk je al snel aan Harken. Harken is hét gerenommeerde merk voor het beste dekbeslag voor jouw jacht. Harken dekbeslag is er voor de wedstrijdzeiler en de toerzeiler. Kortom: iedereen kan met Harken aan de slag! De producten van Harken zijn sterk, efficiënt, duurzaam en betaalbaar. 

Assortiment

Het Harken assortiment is in de loop der jaren zeer compleet geworden. Alleen de jachtblokken variëren van kleine blokken voor Optimisten tot dekbeslag voor enorme jachten. Tevens biedt harken rolreefsystemen voor voorzeilen tot aan hydraulische pompen in de achterstag. Op de afbeelding hieronder kun je een greep uit ons Harken assortiment bekijken: Jachtblokken, Harken MKIV Rolreefsysteem en Harken Lieren. 

Positie 

Het grote succes van Harken is te danken aan de mensen binnen het bedrijf. Peter en Olaf Harken erkenden dit basis businessprincipe al meer dan 50 jaar geleden bij het opstarten van Harken / Vanguard in Lake Country in Zuidoost-Wisconsin. Het begon allemaal met een kleine droom van twee broers. Sindsdien is Harken uitgegroeid tot een wereldwijde realiteit met groepslocaties over de hele wereld en distributie in 48 landen. 

Met het oog op de toekomst heeft Harken nieuwe, efficiënte faciliteiten in de VS en Italië gebouwd, waardoor ze het bezit en de verantwoordelijkheid voor de productie hebben overgenomen door het in eigen huis te brengen. Geavanceerde machines, goed opgeleide technici, de innovatieve ideeën van ingenieurs en verbeterde workflowmodellen zorgen voor onbeperkte groeimogelijkheden. 

Harken-uitrusting domineert evenementen zoals de America’s Cup, de Volvo Ocean Race en de Olympische Spelen. 

 

Bekijk ook onze andere merken

Hits : 0