Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven € 85,-

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven €85,-

 Verzending 6,95 & Gratis boven €85,-

Rolreef installatie

Ervaring in het plaatsen van de meest uiteenlopende types rolreefsystemen. Als specialist vertellen we je graag meer over welk type rolreefsysteem passend is op jouw schip. 

Zelf zeilen en een natuurlijke interesse in nieuwe ontwikkelingen. Naast de ervaring die we al jaren in de praktijk op doen, staan wij ook nauw in contact met onze klanten, producenten en leveranciers. Hiermee blijven we voortdurend op de hoogte van ervaringen, nieuwe producten en ontwikkelingen. We zijn als Jachttuigerij.nl trots op het feit dat we Authorized Selden Furlex Installer and dealer zijn. Ook zijn we dealer voor Profurl in Nederland. We werken daarnaast met merken als Harken en Facnor. 
 
BEKIJK ONZE ROLREEFSYSTEMEN

 

Gespecialiseerde tuigers

Al sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal gek op zijn, waar we enorm veel energie uithalen en bovenal veel energie in steken. Samen gaan we voor het beste resultaat! Onze tuigers geven je graag een advies. Stel al je vragen daarom ook gerust.

WEBSITE SCHEEPSTUIGERIJ

Werken met passie en enthousiasme voor het vak, al sinds 1904.

Onze merken

Harken
Het Harken MKIV rolfoksysteem is ideaal voor zowel toer- als wedstrijdzeilers. Het staat garant voor moeiteloos inrollen, uitrollen en reven. De MKIV is leverbaar in vier maten voor schepen van 22 tot 80ft. 

Profurl
Vandaag de dag staat Profurl voor een unieke ervaring van bijna 30 jaar in het rollen -en reven van zeilen. Met hun eigen ontwerpbureau blijven ze zich continu innoveren en ontwikkelen. Wereldwijd zijn er meer dan 60 distributeurs, waaronder M. de Groot jacht- en scheepstuigerij

Selden Furlex 
Seldén heeft met zijn Furlex de 4e generatie bereikt. Al jaren is de Furlex wereldwijd het meest gebruikte rolreefsysteem en dat is niet voor niets. De Seldén Furlex is een icoon! Optimaal gemak en eenvoud combineert Seldén met een goede prijs. Elektrische rolreefsystemen zijn ook beschikbaar.  

Facnor 
Facnor is een wereldwijde leider in het ontwerpen en produceren van rolsystemen. Het bedrijf levert aan veel scheepswerven en oceaanzeilers die deelnemen aan bekende races zoals de Vendée Globe, The Race en de Volvo Race, allemaal “Formule 1” -boten.

Offerte aanvragen?

Wil jij een offerte voor een rolreefsysteem? Vul dan onderstaande formulier in. Ook voor andere vragen kun je gerust dit formulier invullen. Wij helpen je graag verder.

  Anti-spam vraag:

   

  Shop

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Jachttuigerij.nl is onderdeel van M. de Groot Jacht- en Scheepstuigerij sinds 1904. 

  Veilig en gemakkelijk betalen met iDeal.