Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven € 85,-

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Vlot contact, korte lijnen en eerlijk advies

Advies van gespecialiseerde tuigers

Advies van gespecialiseerde tuigers

Een familiebedrijf sinds 1904

Een familiebedrijf sinds 1904

Verzending €6,95 & Gratis boven €85,-

 Verzending 6,95 & Gratis boven €85,-

Werk op locatie

In onze tuigerij wordt staand- en lopend want het meest efficiënt vervaardigd. Voor de gevallen waarin dit niet vooraf gepland kan worden, wordt dit op locatie gedaan.

Sinds 1904 is M. de Groot jacht- en scheepstuigerij gevestigd in Stavoren, Friesland. In onze tuigerij wordt staand- en lopend want het meest efficiënt vervaardigd. Voor de gevallen waarin dit niet vooraf gepland kan worden, wordt dit op locatie gedaan. Onze servicebussen zijn uitgerust met alle nodige machines en gereedschappen. Voor montage, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan mast, giek, staand- en lopend want, rolreefsystemen en dekbeslag zoals; lieren, stoppers, organisers, enz.

MEER OVER DE WERKPLAATS

 

 

Gespecialiseerde tuigers

Al sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal gek op zijn, waar we enorm veel energie uithalen en bovenal veel energie in steken. Samen gaan we voor het beste resultaat! Onze tuigers geven je graag een advies. Stel al je vragen daarom ook gerust.

WEBSITE SCHEEPSTUIGERIJ

Werken met passie en enthousiasme voor het vak, al sinds 1904.

 

Snel ter plaatse

Geen schip is gelijk. Onze voorkeur gaat uit naar het zoveel mogelijk prefabriceren van de tuigage. Dat doen wij uiteraard in onze tuigerij. Daarnaast beschikken wij over goed uitgeruste servicebussen waarmee onze tuigers het werk ook op locatie kunnen uitvoeren. Deze zijn compleet ingericht: vervangen van verstaging tot onderhoud van jouw dekbeslag: alles is mogelijk. 

Heb jij schade aan jouw mast en kun je niet met jouw zeiljacht richting Stavoren varen? Geen enkel probleem. Wij kunnen ook naar jouw schip toe komen. Wij werken voornamelijk in het noorden van het land. Masttransport behoort tevens tot de mogelijkheden. De mast wordt in onze mastenloods vaarklaar gemaakt. Hierna kunnen wij met behulp van eigen transport de mast ter plaatse brengen en monteren. Hiervoor is het wel belangrijk dat er een beschikbare mastenkraan aanwezig is op locatie. 

Offerte aanvragen?

Wil jij een offerte voor werk op locatie? Vul dan onderstaande formulier in. Ook voor andere vragen kun je gerust dit formulier invullen. Wij helpen je graag verder.

  Anti-spam vraag:

   

  Shop

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Jachttuigerij.nl is onderdeel van M. de Groot Jacht- en Scheepstuigerij sinds 1904. 

  Veilig en gemakkelijk betalen met iDeal.