Bestellen & Bezorgen

De verzendkosten binnen Nederland zijn als volgt:

• Pakketten 0-10 kg: € 7,95*
• Pakketten 10-30 kg: € 13,25
• Pakketten > 30 kg: opvragen via Jachttuigerij.nl

*Voor pakketten tot 10 kg geldt een maximum formaat van 100 x 50 x 50 cm. Voor grotere pakketten (tot max. 176 x 78 x 58 cm) geldt het tarief van categorie 10 – 30 kg.

De verzendkosten naar het buitenland zijn op aanvraag via info@jachttuigerij.nl

Voor langtransport (langer dan 2 meter) gelden de andere verzendkosten. Deze zijn volledig afhankelijk van de lengte, dikte en het gewicht. Neem gerust even contact met ons op voor de actuele prijzen.

Normaal gesproken ontvang je je bestelling binnen 2 á 3 werkdagen. Indien een product niet voorradig is kan het 4 á 5 werkdagen duren voordat je de bestelling ontvangt. We streven ernaar om producten zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Is je pakket na vijf dagen nog niet bezorgd? Neem dan contact met ons op via info@jachttuigerij.nl.

Tijdens de feestdagen worden er geen pakketjes samengesteld. Daardoor duurt het langer voordat je pakket arriveert. De feestdagen waarop geen bestellingen worden verzonden zijn:

  • 25 t/m 27 december
  • 31 december t/m 1 januari
  • Pasen
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Pinksteren

Na de feestdagen ontvang je van ons de status van je bestelling. Is je pakket na vijf dagen nog niet bezorgd? Neem dan contact met ons op via info@jachttuigerij.nl.

Als het aanlevertermijn wordt overschreden, ongeacht de oorzaak, heeft de koper nooit het recht op een schadevergoeding of het niet-nakomen van op hem rustende verplichtingen uit de desbetreffende overeenkomst.

Als de producten na het verstrijken van de levertijd voor de koper beschikbaar worden gesteld, maar niet door de koper worden afgenomen, dan worden de producten te zijner beschikking opgeslagen voor zijn rekening en risico.

Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, vindt de levering plaats via de daarvoor bestemde transportbedrijven, waaronder PostNL. Vanaf het moment van ontvangst van de goederen door het transportbedrijf gaan alle risico’s van verlies, beschadiging e.d. ongeacht de oorzaak hiervan, over op de koper.

Indien er sprake is fan faillissement, surseance van betaling of beslaglegging is bij de opdrachtgever is Jachttuigerij.nl gerechtigd om de levering eventueel op te schorten of te beëindigen.

Als je een product of artikel in het buitenland wilt laten bezorgen,
neem dan contact op met Jachttuigerij.nl voor de actuele verzendkosten en leveringstermijnen.

Je kunt je bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen. Tijdens het afronden van je bestelling via de webshop kun je de gewenste adresgegevens invoeren. Op dit adres wordt dan ook je pakket afgeleverd. Indien gewenst mag je ook je pakket afhalen. Neem dan even contact met ons op voordat je de producten hebt besteld. Dit kan via info@jachttuigerij.nl

Helaas kunnen we de door jou bestelde producten niet op dezelfde dag bezorgen. Wij hebben te maken met diverse leveranciers en niet alle producten zijn voorradig. Indien een product wel op voorraad is, kun je het product binnen 1 – 3 werkdagen ontvangen.

Dan is er een grote kans dat wij nog bezig zijn met het verwerken van je bestelling. Dit kan maximaal een uur duren na het plaatsen van je bestelling. Mocht je dan nog geen bevestiging hebben ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice.