Dé nieuwe, traditionele landvast

Dé nieuwe, traditionele landvast. Sinds jaar en dag verzorgen wij voor onze trouwe klanten de tuigage, met name de traditionele vloot heeft daarbij onze speciale aandacht. Het staand en lopend want zijn op deze schepen prominent aanwezig en daar besteden wij graag wat extra aandacht aan. We zijn regelmatig in gesprek met onze klanten en leveranciers, met als doel onze producten en diensten steeds fijner af te stemmen op de wensen en innovaties.

Zo krijgen we regelmatig de vraag om naast kwaliteit ook een extra stap te zetten op het de uitstraling. Iets waar we normaal gesproken al aandacht voor hebben, maar onze tuigers zetten met plezier en trots een stap verder als dat gewenst is. Deze landvast lijn is speciaal ontworpen voor de traditionele zeilvaart. Speciaal geproduceerd voor Jachttuigerij.nl & M. de Groot Jacht- en scheepstuigerij. In een prachtige, traditionele kleur van toen, maar met de breeksterkte en slijtvastheid van nu.

Naast de Cup Traditional lijnen en de houten schijfblokken voegen we vanaf vandaag een deze serie landvast lijnen aan onze Traditional reeks toe, de Blue Ropes Traditional.  traditionele landvast

Deze 12-strengs gevlochten landvast is speciaal ontworpen voor de traditionele zeilvaart. Een aantal eigenschappen zijn:

  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • Drijflijn
  • Zeer goede UV bestendigheid
  • Hard niet uit
  • Traditionele kleurstelling

Wil je meer informatie over dit product? Ga dan naar de productpagina via onderstaande button. Hier kun je tevens je landvast volledig naar wens (lengte, dikte, afwerking) aanpassen en bestellen. Wil je meer informatie of heb je een andere vraag? Vul dan gerust ons offerte-formulier in. We staan graag voor je klaar!

TRADITIONELE LANDVAST