Mast nodig?

Zoek jij een mast voor op je zeilboot? Zeilboot masten, welk type dan ook, kun je gerust bij ons aanvragen. Omdat dit een specifiek product is, hebben we onze masten niet standaard op onze webshop staan. We gaan graag met je in overleg om te kijken wat voor type het beste bij je schip past. Je ontvangt dan van ons een vrijblijvende offerte.

Mast vervangen

Is uw mast aan vervanging toe? Deze kunt u gemakkelijk controleren als hij nog plat ligt. Bekijk uw mast goed bij de aanhechtingen. Ook de verstagingscheck is uitermate belangrijk. Controleer ook altijd de schijven voor de vallen in de top. Lopen deze nog goed? Zijn ze nog niet versleten? Vergeet de verlichting niet te checken. Is de draad nog heel en is het glas nog wel schoon?

Als u beschadigingen of roestplekken vindt op en aan de mast, dan helpen we u graag. Twijfelt u of u uw mast moet vervangen? Laat het ons dan weten. We checken het graag voor u. Veiligheid gaat voor alles.mast kopen

Offerte aanvraag

Met de vele jaren ervaring, helpen we u graag met het uitzoeken van een geschikte mast. Als u bij ons een offerte aanvraag doet, kunnen we samen met u kijken welk type het beste past bij uw schip. Alles wordt vervolgens nauwkeurig ingemeten en berekeningen worden zorgvuldig gedaan. We willen er voor zorgen dat uw zeiljacht weer- en wind kan trotseren. We werken met kwalitatief goede merken als Profurl, Harken en Selden.

Mastenwerkplaats

In onze tuigerij hebben we een aparte mastenwerkplaats. Ruim opgezet om goed aan de mast, giek of rondhout te kunnen werken. Met het juiste gereedschap. Immers de mast is de basis van ieder zeiljacht. We maken nieuwe masten op maat, voeren optimalisaties, onderhoud en reparaties uit, daar waar nodig. Het afmonteren vindt plaats op een nabijgelegen jachthaven, of in de jachthaven waar uw zeilboot ligt. Onze ervaren tuigers plaatsen de mast met behulp van een kraan. Vervolgens monteren ze deze met de daarbij behorende verstaging, terminals etc. Na het trimmen is uw schip weer klaar voor het ruime sop.

Masttransport

Onderhand voor ons een waardevol, praktische toevoeging op ons werk als tuiger. Transport in eigen beheer geeft ons vrijheid in halen en brengen van masten wanneer het u en/of ons uit komt. Uw mast voor werkzaamheden of winterberging ophalen, onze masten halen bij de leverancier of transport voor derden.

Meer informatie? Bel gerust even, of doe een offerte aanvraag via onderstaande knop.

  IK HEB EEN VRAAG! Hits : 84