Mast zeilboot te koop

Mast zeilboot te koop. Zeilboot masten, welk type dan ook, kun je gerust bij ons aanvragen. Omdat dit een specifiek product is, hebben we onze masten niet standaard op onze webshop staan. We gaan graag met je in overleg om te kijken wat voor type mast bij je schip past. Je ontvangt dan van ons een vrijblijvende offerte.

Mast zeilboot te koop

Sinds 1904 zijn wij van Jachttuigerij.nl een jacht- en scheepstuigerij gevestigd in Stavoren. In de afgelopen jaren hebben onze technische tuigers veel ervaring opgedaan in masten en complete tuigages. We hebben masten mogen plaatsen op de meest uiteenlopende types schepen.

Ga je voor aluminium of carbon?

We kunnen diverse aluminium masten afleveren. Van groot tot klein, alles is mogelijk. We werken samen met diverse leveranciers. Wij gaan voor kwaliteit en service. Onze leveranciers zijn dan ook de welbekende merken die kwaliteit kunnen garanderen. Bekijk gerust even onze merken, zoals Selden. Carbon masten zijn licht van gewicht en supersterk. Dit heeft positieve effecten op het zeilgedrag van het schip. Doordat er veel handwerk nodig is, zijn de carbon masten wel duurder dan aluminium masten over het algemeen. Naast masten, kunnen wij je schip ook voorzien van divers staand- en lopend want en de (de)montage hiervan. Dit kan zowel op onze locatie in Stavoren als op locatie.

Ben je op zoek naar geanodiseerde mast? Door anodiseren krijgt het aluminium een dunne, maar zeer harde beschermlaag. De mast is weerbestendig.

Mast voor zeiljacht mast zeilbootMasten werkplaats

De mast is makkelijk te controleren op het moment dat deze nog plat ligt. In onze tuigerij hebben we daarom een aparte mastenwerkplaats. Ruim opgezet om goed aan de mast, giek of rondhout te kunnen werken. Met het juiste gereedschap. Immers de mast is de basis van ieder zeiljacht. We maken nieuwe masten op maat, voeren optimalisaties, onderhoud en reparaties uit, daar waar nodig. De mast kan op locatie weer op uw schip worden gezet met behulp van een mastenkraan. Onze ervaren tuigers kunnen de mast hierbij volledig voor je aftrimmen en afmonteren. Alles uiteraard in overleg met de klant.

Masttransport

Onderhand voor ons een waardevol, praktische toevoeging op ons werk als tuiger. Transport in eigen beheer geeft ons dan ook vrijheid in halen en brengen van masten wanneer het u en/of ons uit komt. Uw mast voor werkzaamheden of winterberging ophalen, onze masten halen bij de leverancier of transport voor derden.

Wil je meer weten over onze masten of andere tuigage diensten en producten? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder.

IK HEB EEN VRAAG! Hits : 507