Vacature Verkoopmedewerker Binnendienst

Vacature Verkoopmedewerker Binnendienst

Wie zijn wij?

Sinds 1904 is M. de Groot actief binnen de scheeps- en jachttuigerij. Wij zien het tuigen van schepen en jachten niet als iets wat wij ‘er even bij doen’. Technisch tuigen is het vak waar wij allemaal veel energie uithalen en veel energie in steken. Op onze locatie in Stavoren beschikken wij zelf over de juiste machines en apparatuur, waardoor onze vakmensen zélf op maat gemaakte producten kunnen vervaardigen. We zijn een informeel en hecht team en we zijn op zoek naar iemand die past bij deze ‘nuchtere cultuur’.

Wat ga jij doen?

Jij bent onze verkooptalent. Wij vinden het daarbij wel belangrijk, dat je een luisterend oor kan bieden en kan inspelen op wat de klant wil. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel, zowel in onze producten als in onze diensten. Draai jij je hand niet om voor het maken van offertes? Dan zijn wij op zoek naar jou. Hoe jou werkdag er ongeveer uit zal komen te zien? Je start je dag met het checken van je mail. Vervolgens drink je een kop koffie met je collega’s om de dag door te spreken.Daarna heb je een afspraak met een klant op een nabijgelegen jachthaven om de offerte door te spreken. Als je weer op de zaak bent, beantwoord je nog een paar vragen via de mail en help je een klant in de winkel. Na de lunchpauze denk je met een collega na over het aanboren van een nieuwe markt voor onze staaldraden. Vervolgens werk je met de marketingmedewerker nog aan een plan om meer omzet te creëren via de webshop. Je sluit je werkdag af met nog wat administratiewerkzaamheden.

Dit is slechts een voorbeeld van hoe je dag er uit zou komen te zien. Je krijgt veel vrijheid om de verkoop op te pakken op je eigen manier. Als je ideeën hebt, zijn deze meer dan welkom.

 

 

 

Wie ben jij?

Je bent een verkoper in hart en nieren die zich thuis voelt binnen ons bedrijf. Je bent enthousiast, eerlijk en gaat met plezier naar diverse klanten. Je hebt affiniteit met zeilen en/of de watersportindustrie. Het is belangrijk dat je weet waarover je praat. Je werkt altijd gestructureerd en nauwkeurig. Je vindt service verlenen belangrijk en je hecht waarde aan kwaliteit. Je kunt met jouw talent en gedrevenheid veel waarde toevoegen aan onze organisatie. Daarnaast ben je een teamspeler maar kun je ook goed zelfstandig werken. In verband met de reistijd ben je bij voorkeur woonachtig in Zuidwest Friesland. Je beschikt over een diploma in commerciële richting op MBO-niveau. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Wat kun jij terug verwachten?

Een baan waarbij je uitgedaagd wordt in diverse projecten voor de meest uiteenlopende klanten. Je komt in een gezellig, informeel team. Elke werkweek sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel. Je werktijden zijn van 8-17 uur. Je hebt hierbij een uur pauze tussen de middag, en je krijgt ruim de tijd om ’s ochtends en middags een kop koffie te drinken met je collega’s. Aanstelling tot vast behoort tot de mogelijkheden. Je ontvangt een marktconform salaris.

Meer informatie of solliciteren? Stuur een e-mailbericht naar info@mdegroot.com of bel 0514-681210.

 

 

 

 

Hits : 289