U-Rope 3 strengs Polyesterlijn

 2,80

Deze polyesterlijn van het merk U Rope is een 3 strengs geslagen lijn en ideaal als landvast, fenderlijn of ankerlijn. Daarnaast ook erg populair voor andere toepassingen. Het is de lijn die je altijd (vaak) nodig hebt. Deze lijn vangt de schokbelasting goed op en heeft een hoge weerstand tegen het schavielen, dus tegen het voortdurend schuren en bewegen van de lijn om bijvoorbeeld de bolder heen. De lijn is in twee verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk in zwart en wit en is bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd.

Technische specificaties polyesterlijn

Deze lijn is geslagen van een 3-strengs polyester en is zeer goed bestand tegen UV-licht. De breeksterkte, ook wel breeklast (BL) van deze lijn kun je hieronder vinden in de tabel.

Heb je een vraag over welke lijnen het beste zijn voor jouw toepassing? Stuur ons gerust een berichtje, we helpen je graag verder.

Indien je voor een lus kiest, dan staat er duidelijk bij hoeveel meter je nog extra moet toevoegen aan je bestelling. Wij hebben deze extra lengte nodig voor het splitsen van de lus en de lus zelf. Hiermee zorg je ervoor dat de werklengte, dus de lengte tussen of tot aan de lus precies goed is. 

 

Dia. (mm) BL (kg)
10 1950
12 2700
14 3900