Boot lijnen, online bestellen in de webshop

Boot lijnen en touwwerk bestel je eenvoudig online op Jachttuigerij.nl. Een ervaren specialist in touwwerk en lijnen voor ieder jacht of schip.

Boot lijnen specialist

Jachttuigerij.nl is specialist in touwwerk en lijnen voor iedere boot. Zowel online als telefonisch staan wij voor je klaar om je te voorzien van een passend advies. Met een jarenlange geschiedenis, zijn we een familiebedrijf met enorm veel ervaring en passie voor het vakgebied. Wil je advies welke lijnen of touwsoort het beste zijn voor jouw toepassing? Stel je vraag dan gerust. We helpen je graag. Met een team van wedstrijdzeilers en recreatiezeilers weten wij als geen ander welk touw geschikt is voor jouw toepassing.

Boot lijnen

Assortiment

De lijnen zijn per toepassing opgedeeld op Jachttuigerij.nl. Neem daarom vooral even een kijkje bij de volgende categorieën:

Op onze Gleistein lijnen zit vaak een mooie korting van 15%, standaard op deze scherpe prijzen. Ook voor de andere touwsoorten ben je bij Jachttuigerij.nl aan het juiste adres. Zowel wedstrijdzeilers als toerzeilers kunnen hier hun hart ophalen wat betreft boot lijnen. Met een ruim assortiment is er touwwerk voor ieder type zeiler.

Benieuwd naar alle watersport lijnen? Neem dan snel een kijkje op onze categorie touwwerk.

Knopen of Splitsen

Zoals je kunt zien, is er tevens een categorie met splitsgereedschap. Alle lijnen kun je knopen of splitsen. Maar met een knoop verlies je echter 50% van de breeksterkte van een stuk touw. Echter, met een splits is dit slechts 10%. Een splits is dus aanzienlijk sterker. Voor het maken van een splits kun je splitsgereedschap gebruiken. Als je dit lastig vindt, kun je bij alle boot lijnen die je bij Jachttuigerij.nl bestelt, aangeven dat je er een splits in gemaakt wilt hebben. Indien je in de shop de lengte en de diameter hebt gekozen, kun je kiezen uit de volgende opties zoals onder andere:

  • Benaaide takeling
  • Een Oogsplits aan.. (bijvoorbeeld een sluiting)
  • Kleine Oogsplits (4 cm)
  • Medium Oogsplits (8 cm)
  • Grote Oogsplits (12cm)
  • Vlaams oog
  • Geen afwerking gewenst

Wil jij weten welk touwwerk geschikt is voor jouw zeilboot of schip? Laat dan gerust een berichtje achter of bel ons. We helpen je graag daarmee. Met een team van ervaren tuigers van onze tuigerij M. de Groot kunnen we je daarnaast altijd adviseren.

IK HEB EEN VRAAG!