Touwwerk voor zeilboot

Touwwerk voor zeilboot nodig? Op zoek naar lijnen voor je zeilboot? Vallen, schoten of landvasten. Bekijk de shop.

Touwwerk voor zeilboot

Online kun je diverse lopend want producten terug vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lopend want voor je schip. Wij leveren landvasten, vallen, schoten, trimlijnen en meer in de beste kwaliteit. Denk hierbij aan merken zoals Gleistein Ropes en Marlow. Op onze touwzolder is voor iedere toepassing de juiste lijn te vinden. We hebben dan ook een grote voorraad, zodat we je snel kunnen bedienen.  We helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste lijnen voor jouw toepassing. De juiste lijnen voor de juiste prijs.

Assortiment

De lijnen zijn per toepassing opgedeeld op Jachttuigerij.nl. Neem vooral even een kijkje bij de volgende categorieën:

Op onze welbekende Gleistein lijnen zit vaak een mooie korting van 15%, standaard op deze scherpe prijzen. Ook voor de andere touwsoorten ben je bij Jachttuigerij.nl aan het juiste adres. Zowel wedstrijdzeilers als toerzeilers kunnen hier hun hart ophalen wat betreft boot touw. Met een groot assortiment is er touwwerk voor ieder type zeiler.

Vallen

Ben je op zoek naar een val? Alle lijnen die wij aanbieden voor vallen hebben weinig constructierek. Als wedstrijdzeiler kun je het beste kiezen voor een lijn met de Dyneema vezel. Voor de recreatieve zeiler is er uiteraard ook een lijnen met een polyester vezel.

Schoten

Zoek je een nieuwe schoot voor je zeiljacht? We hebben een groot assortiment aan lijnen die geschikt zijn als schoot. Binnen deze categorie kun je diverse lijnen vinden van o.a. het merk Gleistein Ropes. Deze lijnen bieden de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Een van onze lijnen is Tasmania. Deze lijnen zijn extreem soepel in gebruik en hebben een gladde afwerking. Deze lijn is sinds jaar en dag dé polyester dubbelgevlochten lijn van Gleistein. De lijn is ideaal als schoot maar ook als luxe landvast. Voor de wedstrijdzeiler behoort een schoot van Dyneema natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk is iedere zeilboot anders. Op onze Gleistein lijnen zit vaak een mooie korting van 15%, standaard op de scherpe prijzen.  Wil jij weten welk schotentouw het meest geschikt is voor jou zeilboot? Stel dan gerust je vraag. Wij helpen je graag verder.

Benieuwd naar alle watersport touw? Neem dan snel een kijkje op onze categorie touwwerk. Wil jij weten welk touwwerk geschikt is voor jouw zeilboot of schip? Laat gerust een berichtje achter of bel ons. We helpen je graag verder.

IK HEB EEN VRAAG! Hits : 201