Harken Dealer

Op zoek naar een Harken dealer Nederland? Bekijk het aanbod watersport artikelen van het merk Harken op Jachttuigerij.nl, de webshop voor zeilers.

Het merk Harken

Harken bestaand al 50 jaar. Het merk staat voor hoogwaardige kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid. Harken is het merk wat je nodig hebt als het om het juiste beslag gaat voor je zeilboot. De filosofie van Harken is dan ook het maken van de beste producten tegen een eerlijke prijs. Daarnaast vinden ze het bedienen van klanten boven hun verwachting ook belangrijk. Een prachtig streven, en dit maakt het merk dan ook meer dan waar.

Harken assortiment

Een volledig assortiment aan Harken dekbeslag, lieren, schootsystemen en meer kun je terugvinden online in de webshop. Een aantal producten worden hieronder toegelicht.

Harken Carbo Air Blocks

Deze soepele, sterke “performers” maken trimmen gemakkelijk, hoe hard de wind ook waait. Harken Carbo Air blokken zijn gemaakt van zwaar versterkt

composiet. Elk blokje heeft een eigen maat, passend bij datgeen wat jij nodig hebt. Enkelschijfs, dubbelschijfs, drieschijfs, vierschijfs of vioolblokken, tussen de 18 en de 75 mm. De blokken zijn perfect voor hoofd-, fok-, en spinnakkerschoten. De lijnen lopen gecontroleerd, welk type boot je ook hebt.

Specificaties:

  • Blokken zijn sterk, betrouwbaar én betaalbaar.
  • Alle materiaal wat niet nodig is bij dit blok (Open Air), is weg gehaald. Hierdoor zijn ze super licht van gewicht.
  • De blokken zijn bestand tegen zon en zout.
  • De vrij-lopende ball bearning kogeltjes zorgen voor een goed verspreide belasting van het blok. De werkbelasting is daardoor hoog.
Harken Black Magic

Harken Black Magic Air blokken zijn een topfavoriet van Big Boat sportracers en -cruisers.  Ze zijn supersterk en hebben schijven van aluminium. De blokken zijn voorzien van vijf vrij rollende, high load Torlon rollagers voor een super sterke gewichtsverhouding. De blokken gebruik je bij zeilbesturing met veel actie: grootschoot, lopers, vallen en spinnaker systemen. Ze zijn verkrijgbaar in 57 tot 150mm maten, met ook low load versies in de 57 en 75mm blokken.

Harken Element

Een van de bekendste Harken blokken is misschien wel de Element serie. De naam verwijst naar zijn essentie: alles dat niet bijdraagt aan duurzaamheid of kracht wordt weggenomen. Het resultaat is een economisch blok dat een Harken-taak doet. Het blok is beschikbaar voor lijnen tussen de 8 en 18 mm. Ze worden aangeboden in enkel-, dubbel-, drievoudige, viool- en voetblokken in de maten 45, 60 en 80 mm.

Harken Dealer Nederland

Wij van Jachttuigerij.nl zijn trotse dealer van Harken in Nederland. Met een team van technische tuigers werken we dag in dag uit met de producten van Harken. We adviseren je graag bij de keuze voor het juiste dekbeslag voor jouw toepassing. Heb je een vraag over deze producten? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag.

IK HEB EEN VRAAG!