Harken Jachtblokken, als kwaliteit voorop staat

Harken Jachtblokken staan voor hoogwaardige kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid. Harken is hét gerenommeerde merk als het gaat om het juiste dekbeslag voor jouw jacht.

Het merk Harken

Het merk Harken bestond in 2017 alweer 50 jaar. De filosofie van de Harken familie is simpel. Het streven naar vier weer punten:

  • Welzijn van je mensen staat voorop.
  • Maak de beste producten tegen een eerlijke prijs.
  • Bedien klanten boven hun verwachtingen.
  • Verlies nooit je instinct uit het oog: je gevoel van wat goed en fout is.

En dit zijn niet alleen zakelijke uitspraken. Harken leunt hier vaak op bij het nemen van beslissingen.

Harken Assortiment

Een volledig assortiment Harken Jachtblokken vind je via Jachttuigerij.nl. Het Harken assortiment is in de loop der jaren zeer compleet geworden. Alleen al de jachtblokken variëren van kleine blokjes voor Optimisten tot grote blokken voor enorme jachten. Wij lichten je graag een greep uit ons assortiment toe.

Harken Carbo Air Blocks

Deze soepele, sterke “performers” maken trimmen gemakkelijk, hoe hard de wind ook waait. Harken Carbo Air blokken zijn gemaakt van zwaar versterkt

Harken Carbo Enkelschijfs

composiet. Elk blokje heeft een eigen maat, passend bij datgeen wat jij nodig hebt. Enkelschijfs, dubbelschijfs, drieschijfs, vierschijfs of vioolblokken, tussen de 18 en de 75 mm. De blokken zijn perfect voor hoofd-, fok-, en spinnakkerschoten. De lijnen lopen gecontroleerd, welk type boot je ook hebt.

Specificaties:

  • Blokken zijn sterk, betrouwbaar én betaalbaar.
  • Alle materiaal wat niet nodig is bij dit blok (Open Air), is weg gehaald. Hierdoor zijn ze super licht van gewicht.
  • De blokken zijn bestand tegen zon en zout.
  • De vrij-lopende ball bearning kogeltjes zorgen voor een goed verspreide belasting van het blok. De werkbelasting is daardoor hoog.

Harken black magic enkelschijfs

Harken Black Magic

Harken Black Magic Air blokken zijn een topfavoriet van Big Boat sportracers en -cruisers.  Ze zijn supersterk en hebben schijven van aluminium. De blokken zijn voorzien van vijf vrij rollende, high load Torlon rollagers voor een super sterke gewichtsverhouding. De blokken gebruik je bij zeilbesturing met veel actie: grootschoot, lopers, vallen en spinnaker systemen. Ze zijn verkrijgbaar in 57 tot 150mm maten, met ook low load versies in de 57 en 75mm blokken.

Harken ElementHarken Element Dubbelschijfs Hondsvot

Een van de bekendste Harken blokken is misschien wel de Element serie. De naam verwijst naar zijn essentie: alles dat niet bijdraagt aan duurzaamheid of kracht wordt weggenomen. Het resultaat is een economisch blok dat een Harken-taak doet. Het blok is beschikbaar voor lijnen tussen de 8 en 18 mm. Ze worden aangeboden in enkel-, dubbel-, drievoudige, viool- en voetblokken in de maten 45, 60 en 80 mm.

Harken Dealer

Wij van Jachttuigerij.nl zijn trotse dealer van Harken in Nederland. Met een team van technische tuigers werken we dag in dag uit met de producten van Harken. We adviseren je graag bij de keuze voor het juiste dekbeslag voor jouw toepassing. Heb je een vraag over Harken Jachtblokken? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag!

Bekijk ook onze andere merken